Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До 1 вересня буде реконструйовано школу №117.

alt1 вересня учні загальноосвітньої школи №117 розпочнуть новий навчальний рік у реконструйованому навчальному закладі. Про це під час виїзної робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко. “Цього року у п'яти школах та дитячих садках виконується комплекс робот з капітального ремонту та тепломодернізації. Тут у школі №117 роботи йдуть повним ходом. Сьогодні ухвалено рішення збільшити кількість робітників на виконання внутрішніх робіт, а завтра вже розпочнуться роботи з утеплення фасаду і заміни покрівлі. Роботи виконуються згідно графіка, єдине, що дозволено будівельникам  - це незначна затримка по заміні покрівлі на металочерепицю у зв'язку зі зміною проектного рішення. Плануємо також благоустроїти та озеленити територію цієї школи. Всі ремонтні роботи фінансуються коштом міського та районного бюджетів, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
   “У школі вже замінено вікна, освітлення, закінчується ремонт системи опалення. Учні, їх батьки, педагогічний колектив дуже раді, що новий навчальний рік вони зможуть розпочати у повністю реконструйованій школі. Роботи виконуюються згідно графіку, добросовісно, люди розуміють, що все це робиться для наших дітей. Вдвічі приємно, що 1 вересня наша школа №117 святкуватиме своє 50-річчя вже оновленою”, - сказала директор школи Валентина Герасименко.
   На сьогодні 84% освітніх закладів міста, а це 128 шкіл, 158 дошкільних та 15 позашкільних навчальних закладів, вже підготовлені до нового навчального року. Про це повідомляють в управлінні освіти та науки міської ради. З-поміж іншого там зроблені косметичні ремонти, перевірено прилади обліку та підготовлено систему опалення до нового опалювального сезону. У 66 освітніх закладах міста ремонти ще тривають, вони йдуть згідно плану. Завершити їх планується до 15 серпня. До цього ж часу навчальні заклади міста мають отримати паспорти готовності до нового навчального року, додають в управлінні.
   На сьогодні у місті працюють 367 закладів освіти комунальної форми власності, на їх підготовку до нового начального року міським бюджетом виділено понад 30 мільйонів гривень, повідомляють в управлінні.

alt

alt

alt

alt

alt

alt