Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

В Амур-Нижньодніпровській райраді закликають мешканців перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців.

   В Амур-Нижньодніпровській районній раді закликають мешканців району перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців. “ Шановні мешканці району! Використайте своє право на перевірку та уточнення своїх персональних даних у Державному реєстрі виборців. З метою уникнення помилок і невідповідностей це потрібно зробити раз. Таким чином буде забезпечена правильність Ваших даних у списках виборців на виборах усіх рівнів. До відділу ведення Державного реєстру виборців може звернутися будь-який виборець у разі зміни його персональних даних відповідно до своєї виборчої адреси із заявою про внесення змін до його персональних даних у Реєстрі”, - йдеться у зверненні.
   При зверненні до Державного реєстру треба обов’язково мати при собі паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України.
   Відділ ведення Державного реєстру виборців  Амур-Нижньодніпровського району працює за адресою: просп. Воронцова, 31 кім. 5, понеділок – четвер: 09.00-18.00 (перерва – 13.00-13.45); п’ятниця – 09.00-16.45 (перерва – 13.00-13.45); субота – 09.00-13.00. Телефон для довідок: 23-20-26