Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Ленінській райраді закликають мешканців перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців.

  У Ленінській районній раді закликають мешканців району перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців. „З метою належної та своєчасної підготовки  достовірних списків виборців просимо Вас проявити громадянську свідомість та активну громадську позицію і прийти до відділу ведення Державного реєстру виборців Ленінської районної ради. Отримати інформацію про нові межі виборчих дільниць та адресу місця голосування можна на офіційному сайті Державного реєстру виборців (вкладка «Виборчі округи на постійній основі») або у відділі ведення Державного реєстру виборців Ленінської районної у місті ради, де також можливо перевірити та уточнити свої персональні дані,” – йдеться у зверненні.
   Перш за все, перевірити свої дані мають виборці,яким після останніх виборів (31 жовтня 2010 року) виповнилося 18 років і які голосуватимуть вперше; змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду; мають інформацію про помилкове включення до списків інших громадян, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли);  колишні військовослужбовці строкової служби; громадяни, що  повернулися з місць позбавлення волі; громадяни, які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності у своїх персональних  даних або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто, наголошують у відділі ведення Державного реєстру виборців Ленінської районної ради.  
   Відділ ведення Державного реєстру виборців Ленінської районної ради знаходиться у приміщенні Ленінської районної у місті ради (пр.Калініна, 77), третій поверх, мала зала засідань. Часи роботи: понеділок – четвер з 8-00 до 19-00; п’ятниця з 8-00 до 18-00; перерва з 13-00 до 13-45. У суботу — з 09.00 до 13.00. Контактні телефони: 52- 02 -35, 52- 33- 14.