Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До Дня міста буде відремонтовано три підземних пішохідних переходи на проспекті Правди.

altДо Дня міста у Дніпропетровську буде відремонтовано три підземних пішохідних переходи на проспекті Правди — в районі вулиці Байкальської, Калинової та поблизу Юр’ївської розв’язки. Про це повідомив заступник директора департаменту комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради Олексій Самілик. “На сьогодні ремонтні роботи тривають на трьох підземних переходах по пропекту Правди. Зокрема, на вулиці Байкальській роботи виконані на 98%, зараз будівельники облаштовують там світильники та склять входи. У переході по вулиці Калиновій зараз демонтують старі конструкції, сходи, внутрішнє та зовнішнє облицювання  стін. Після цього розпочнуться роботи з водовідводу, ремонту несучих конструкцій, швів, заміни сходів існуючих виходів, оштукатурення тунелів, відновлення електроосвітлення підземного переходу. У підземному переході на Юр’ївській розв’язці роботи з демонтування старих конструкцій вже завершені, там наразі  проводиться улаштування сходів та штукатурення тунелю”, - зазначив Олексій Самілик.
   На підземних переходах по вулиці Калиновій і в районі Юр’ївської розв’язки при реконструкції буде улаштовано ще один четвертий вихід-вхід, роботи вже проводяться. На капітальний ремонт трьох переходів з міського бюджету виділено 10 мільйонів гривень. Усі три пішохідних переходи будуть обладнані підйомниками з кнопкою виклику чергового для людей з обмеженими фізичними можливостями. Черговий працюватиме у кожному переході, додав Олексій Самілик.
   Капітальний ремонт трьох підземних пішохідних переходів проводиться в рамках другого етапу реконструкції проспекту Правди.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt