Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Мешканців Кіровського району закликають перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців.

   Перевірити  свої персональні дані у Державному реєстрі виборців. З таким закликом до мешканців Кіровського району звертаються у Кіровській районній раді. «Якщо на минулих виборах Ви не знайшли себе у списках, якщо Ваші дані були записані невірно, якщо Ви хочете змінити тимчасово місце голосування на виборах народних депутатів України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року, просимо Вас звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців Кіровського району. Це можна зробити у зручний для Вас час, адже уточнення бази даних Реєстру відділ здійснює на постійній основі», - йдеться у зверненні.
   Відділ ведення Державного реєстру виборців Кіровського району знаходиться за адресою:вул. Ленінградська, 42, 1-й поверх, каб. №15 і працює у робочі дні з 8:00 до 19:00, у п'ятницю до 17:45 (обідня перерва з 13:00 до 13:45). У суботу — з 09.00 до 12.00. Контактний телефон: (056) 778-28-43.
   Державний реєстр виборців  - автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, створена для забезпечення державного обліку громадян України, які мають право голосу відповідно до статті 70 Конституції України. Основні завдання Реєстру -  ведення персоніфікованого обліку виборців;  складання списків виборців для виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, для всеукраїнських та місцевих референдумів.