Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Бабушкінській райраді закликають мешканців перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців.

   У Бабушкінській районній раді закликають мешканців району перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців. “Запрошуємо Вас перевірити свої персональні  дані у Державному реєстрі виборців. Перш за все, перевірити свої дані мають виборці, які голосують вперше, а також ті, які  виявили неточну інформацію про свою особу під час останнього голосування. Це необхідно зробити особисто, звернувшись до відділу, обов'язково  маючи при собі паспорт громадянина України. Якщо особа нездатна пересуватися самостійно, вона може письмово уповноважити на таке звернення іншу особу. Не будьте байдужими до своїх конституційних прав”, - йдеться у зверненні.
   Відділ ведення Державного реєстру виборців Бабушкінського району знаходиться за адресою: вул. Карла Лібкнехта, 70, приміщення Бабушкінської районної у місті ради, 4-й поверх, кімнати №№ 446, 452, 453. Часи роботи: понеділок-четвер - з 09.00 до 18.00, п’ятниця- з 09.00 до 16.45. У суботу — з 09.00 до 18.00. Телефони для довідок: 770-09-01, 376-10-64, 376-10-63.
   Державний реєстр виборців  - автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, створена для забезпечення державного обліку громадян України, які мають право голосу відповідно до статті 70 Конституції України.Основні завдання Реєстру -  ведення персоніфікованого обліку виборців;  складання списків виборців для виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, для всеукраїнських та місцевих референдумів.