Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Депутати збільшили спеціальний фонд бюджету міста.

alt  Сьогодні на засіданні чергової 26-ї сесії Дніпропетровської міської ради депутати збільшили спеціальний фонд бюджету міста. “Таке рішення пов'язано з перевиконанням планових призначень по надходженням до цільового фонду, збору за забрудження навколишнього середовища та транспортного збору.  Сьогодні ми виділили кошти у сумі 5,5 мільйонів гривень на будівництво радіологічного корпусу та  кошти на будівництво наземного переходу на проспекті Правди в районі проспекту Воронцова. З обласного бюджету на будівництво наземного переходу виділено 8 мільйонів гривень, з міського — 2 мільйони гривень”, - зазначив міський голова Іван Куліченко. 
   Окрім того, на сесії було затверджено порядок видалення у місті сухих та аварійних дерев. «Ми активно фінансуємо такі роботи, зокрема з обласного бюджету місту виділено субвенції у сумі 3,4 мільйонів гривень, ще додатково 600 тисяч гривень виділено з міського бюджету, тобто на знесення сухостою буде направлено 4 мільйони гривень. Також на засіданні чергової сесії міської ради депутати ухвалили рішення щодо залучення кредитних коштів у сумі 20 мільйонів гривень на ремонт внутрішньоквартальних доріг та доріг вулиць приватного сектору. Після того, як буде визначено банк та умови надання цих коштів можна буде говорити про складання титульних списків та строки завершення робіт», додав очільник міста.
   Загальний обсяг видатків місьокого бюджету на 2012 рік становить 2 мільярди 919 мільйонів 214 тисяч 737 гривень. Загальний обсяг доходів  міського бюджету на цей рік визначено у сумі 2 мільярди 789 мільйонів 832 тисячі 353 гривні.