Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У зв’язку зі спекою медики та комунальники працюють у режимі підвищеної готовності.

alt У зв’язку зі значним підвищенням температури з сьогоднішнього дня за дорученням міського голови Івана Куліченка аварійні бригади комунальних підприємств міста  та бригади швидкої медичної допомоги працюють у режимі підвищеної готовності. Соціальним службам міста та районів рекомендовано в ці спекотні дні особливу увагу приділити людям похилого віку – провести обхід одиноких пенсіонерів та у разі необхідності допомогти їм з доставкою води, продуктів харчування та медикаментів.
  Також Іван Куліченко звертається до власників торгових мереж, ринків, підприємств громадського харчування з проханням організувати для мешканців пункти безкоштовної роздачі питної води в громадських місцях, на зупинках  транспорту та вокзалах. Власників  аптечних мереж очільник міста закликає організувати безпосередньо в самих аптеках пункти надання першої  невідкладної допомоги тим, хто її потребує.
  Окрім того міський голова просить мешканців, які страждають на серцево-судинні захворювання та людей похилого віку обмежити пересування  громадським транспортом, а батьків під час прогулянок не залишати дітей без нагляду, щоб убезпечити їх від теплових та сонячних ударів. Також він прохає містян уважно ставитися один до одного та в разі необхідності надавати першу невідкладну допомогу тим, хто потерпає від спеки.
  Іван Куліченко також закликав містян та  керівників установ, організацій і підприємств посилити контроль за дотриманням протипожежної безпеки у своїх помешканнях та на закріплених за ними територіях.