Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

За два тижні по вулиці Виборзькій буде завершено ремонт дорожнього покриття.

За два тижні по вулиці Виборзькій буде завершено ремонт дорожнього покриттяЗа два тижні по вулиці Виборзькій буде завершено ремонт дорожнього покриття. Про це під час виїзної робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко. “Ця вулиця десятиріччями страждала від поривів старого каналізаційного колектору, який був прокладений ще 1928 року.  За ініціативи керівництва агрегатного заводу ми реалізували проект по заміні каналізаційного колектору, зокрема, проклали 1,2 кілометри поліетиленової каналізаційної труби. За проектом, спочатку планувалося просто засфальтувати ту частину дороги, яка була розрита через заміну колектору. Проте після обстеження вулиці було прийнято рішення замінити дорожнє покриття із заміною бордюрів. Таким чином ми вирішили декілька задач: замінили каналізаційний колектор, створили умови, піднявши бордюр, для відведення зливових стоків і звісно відремонтували проїжджу частину дороги”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  Усі ремонтні роботи виконуються коштом міського бюджету. Та частина каналізаційного колектору, яка проходить через територію агрегатного заводу, ремонтувалася коштом підприємства, додав очільник міста.
  «Старий каналізаційний колектор, який проходив через вулицю Виборзьку не витримував навантаження, покладеного на нього, тому й було ухвалено рішення укласти новий колектор, кошти на який було закладено у бюджеті розвитку міста. Це серйонза інженерна споруда, зроблений великий комплекс робіт»,-  сказав голова постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євген Морозенко.

alt

alt

alt