Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міській раді привітали працівників металургійної галузі.

У міській раді привітали працівників металургійної галузі    Сьогодні у міській раді вітали  працівників металургійної галузі з їх професійним святом. На захід були запрошені керівники та працівники металургійних підприємств міста, кращим з них були вручені подяки міського голови та почесні грамоти міської ради. “Металургійна промисловість досить розвинена у нашому місті, багато заводів і підприємств цієї галузі у нас працюють і ми цим пишаємося. Завдяки злагодженій роботі працівників металургійної галузі  сьогодні до міста надійшло 150 мільйонів гривень обов'язкових платежів, що дало можливість реалізувати багато соціальних програм і проектів”, - зазначив Анатолій Крупський.
     Перший заступник міського голови побажав усім запрошеним здоров'я, благополуччя, затишку у родинам, а усім тисячним колективам металургійних підприємств стабільності у роботі.
     За шість місяців темпи металургійного виробництва у Дніпропетровську зросли на 3,2% у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року. У січні-червні металургійні підприємства виробили 720 тисяч тонн сталі, 422 тисячі тонн чавуну, 500 тисяч тонн прокату, 352 тисячі тонн труб великого та малого діаметрів, зазначають у департаменті промисловості, енергетики та підприємництва Дніпропетровської міської ради..
     На території міста працюють 9 великих та середніх підприємств металургійної галузі, які забезпечують понад  47% обсягів промислового виробництва міста.
     Щорічно у третю неділю липня відзначається день працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Цього року свято припадає на 15 липня.

alt

alt

alt

alt