Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Заняття з плавання на відкритій воді.

Заняття з плавання на відкритій водіСьогодні для 100 дітей на пляжі Монастирського острова провели перше заняття з плавання на відкритій воді. Там вже втретє почав працювати клуб дитячого плавання. Майстер-клас для перших відвідувачів провів бронзовий призер Олімпійських ігор, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів Світу та Європи Андрій Сердінов. 
  Заняття у клубі дитячого плавання триватимуть протягом місяця, з дітьми працюватимуть 3 досвідчених тренера, які навчатимуть їх технікам плавання та безпечному поводженню на воді. До занять можуть долучитися як діти з пришкільних таборів та дитячих будинків так і маленькі дніпропетровці-відпочивальники пляжу.  Записатися на уроки можна безпосередньо на пляжі у адміністратора, заняття у клубі безкоштовні, повідомляють в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Клуб дитячого плавання організовано за ініціативи Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Дніпропетровської міської ради та Дніпропетровського обласного центру «Спорт для всіх». 2010 року під час занять у цьому клубі на відкритій воді навчились плавати понад 600 дітей, у 2011 – майже 1 тисяча 500. Цього року до занять з плавання планується залучити понад 1 тисячу дітей, зазначають в управлінні.

alt

alt

alt

alt

alt

alt