Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Розпочинається реконструкція приміщення для музичної школи №3.

Розпочинається реконструкція приміщення для музичної школи №3Незабаром розпочнеться реконструкція приміщення для музичної школи №3. Про це під час першої робочої наради з цього питання повідомила заступник міського голови Ірина Зайцева. “Приміщення для музичної школи знаходиться на території гімназії №12 за адресою проспект Пушкіна, 75. Раніше ця будівля використовувалась під майстерні гімназії. Найближчими днями будівельна підрядна організація розпочне роботи з реконструкції об'єкту. Ще два роки тому міський голова Іван Куліченко затвердив ескізний проект, за яким і відбуватиметься реконструкція будівлі для музичної школи. Згідно затвердженого графіку усі будівельні роботи повинні бути завершені до кінця цього року і на початок 2013 року будівля повинна бути введена в експлуатацію. Ще необхідно буде дати час завезти меблі, інструменти і 1 вересня 2013 року учні музичної школи №3 навчатимуться вже у новому приміщенні. Ми ставимо перед підрядниками чіткі вимоги у дотриманні термінів виконання робіт, оскільки це соціальний об'єкт”, - зазначила заступник міського голови Ірина Зайцева.
  Реконструкція приміщення для музичної школи №3 проводиться коштом міського бюджету в рамках програми соціально-економічного розвитку міста. На ці цілі за проектно-кошторисною документацією планується направити 6 мільйонів 548 тисяч гривень. За проектом у ході реконструкції буде укріплений фундамент та стіни будівлі, демонтовано стару покрівлю та добудовано другий поверх, виконано внутрішньо-оздоблювальні роботи, благоустрій території. На сьогодні музична школа №3 знаходиться в орендованому приміщенні за адресою вулиця Савченка, 1а , тому міською владою було прийнято рішення про виділення окремої будівлі для роботи школи, сказала директор музичної школи №3 Ольга Григораш.

 alt

alt  alt
  Музична школа №3 працює з 1945 року. Сьогодні у школі навчаються 370 учнів за напрямками фортепіано, вокально-хорове відділення, струнні інструменти тощо. У школі працюють 40 викладачів.