Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

21 червня у Дніпропетровську стартує фан-фестиваль з трансляцією матчів чемпіонату ЄВРО-2012.

21 червня у Дніпропетровську стартує фан-фестиваль з трансляцією матчів чемпіонату ЄВРО-2012З 21 червня по 1 липня у Дніпропетровську на площі Леніна проходитиме фан-фестиваль KIA FAN FEST, під час якого буде організовано  пряму трансляцію матчів чемпіонату ЄВРО-2012. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління молоді та спорту Дніпропетровської міської ради Руслан Буленок. “Площа Леніна достатньо вдало розташована з точки зору технічної можливості трансляції матчів. На цій території розташовані два великих проекційних екрани — один на торговельному центрі “Пасаж”, інший — безпосередньо на площі. Загалом фан-фестиваль розрахований на відпочинок і довілля футбольних вболівальників. Матчі чемпіонату транслюватимуться ввечері у прямому ефірі, а вдень — демонструватимуться їх повтори. Окрім того, кожного дня у період проведення заходу для дніпропетровських вболівальників проходитиме розважальна програма і промо-акції. Усі відповідні міські служби і управління готові до проведення такого масового заходу”, - зазначив Руслан Буленок.
   Долучитися до фан-фестивалю можуть усі бажаючі. “Вхід на захід абсолютно безкоштовний. Для шанувальників футболу буде організовано турнір з міні-футболу, настільного футболу,  з кібер-футболу, а також різні конкурси, розіграші та лотереї. Також на площі Леніна в рамках фестивалю проходитиме музично-розважальна програма, під час якої виступатимуть діджеї та різні музичні колективи. Окрім Дніпропетровська фан-фестиваль KIA FAN FEST проходитиме у Ялті, Луцьку та Одесі. Запрошуємо усіх дніпропетровців та гостей міста долучитися до фестивалю та вболівати за улюблені команди під час прямої трансляції матчів ЄВРО-2012”, - сказав  Дмитро Гламазда  - заступник генерального директора ПАТ “Дніпропетровськ Авто”, яке є організатором заходу.
   Охорону громадського порядку у дні проведення фестивалю забезпечуватимуть близько сотні співробітників мліції, зазначив заступник начальника Дніпропетровського міського управління міліції Володимир Сідлецький. Окрім того, у разі необхідності будуть задіяні резервні підрозділи правоохоронців. За його словами, під час відвідування подібних заходів  забороняється мати при собі колючі та ріжучі предмети, перебувати у нетверезому стані, розпивати напої у скляній тарі та проносити піротехніку. Вдень по проспекту Карла Маркса рух транспорту не буде перекрито, не працюватиме лише автопарковка, а увечері під час прямих трансляцій матчів, рух буде перекрито по проспекту Карла Маркса від вулиці Короленка до вулиці Карла Лібкнехта, додав Володимир Сідлецький.