Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську триває ремонт доріг.

У Дніпропетровську триває ремонт дорігНа сьогодні у місті поточним ремонтом відремонтовано 60 тисяч квадратних метрів зруйнованих ділянок покриття. Про це повідомили у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради. Зокрема, ямковий ремонт виконаний на вулиці Калиновій, Березинській, Донецькому шосе, Орловській, Давидова та інших. Наразі середній ремонт проїжджої частини триває на проспекті Металургів. Таким же ремонтом планується також відремонтувати дорогу на вулиці Панаса Мирного, Громова, Білостоцького, Артема, Червоного козацтва, Виборгзькій, загальна площа ремонту близько 80 тисяч квадратних метрів. На поточний ремонт доріг цього року планується направити 47,4 мільйонів гривень — це кошти з державного та міського бюджетів, зазначають у департаменті.
  Капітальний ремонт проїжджої частини триває на вулиці Набережна Заводська. Там проводяться підготовчі роботи: зняття старого покриття, установка бордюрів, ремонт зливової каналізації та інше. Загалом цього року капітальний  ремонт дороги, окрім вулиці Набережна Заводська загальною площею 168 квадратних метрів, буде виконано на вулиці Бр. Трофимових від 5-ї лікарні до вулиці Метростроївської та на проспекті Кірова. Окрім того, в рамках капітальної реконструкції проспекту Правди ведеться капітальний ремонт підземного переходу в районі вулиці Батумської.
  Загалом цього року у місті капітальним і поточним ремонт планується відремонтувати дороги площею близько 1 мільйона квадратних метрів, додають у департаменті.