Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську виділено квартири дітям-сиротам.

З початку року у Дніпропетровську дітям-сиротам виділено 3 квартири   З початку цього року виконкомом Дніпропетровської міської ради виділено 2 квартири у новобудовах 4 особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавленим батьківського піклування. Про це повідомили у управлінні-службі у справах дітей Дніпропетровської міської ради. Зокрема, 1 –кімнатну квартиру отримала мешканка міста Христина Шиловська, 3 кімнатну — сестра та двоє братів Трофимових, зазначають в управлінні-службі.
   Окрім того, виконкомами районних у місті рад за 2007-2012 роки виділено 7 квартир (вторинне житло) 7 дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, та особам з їх числа: у 2008 році  в Жовтневому районі – 1 квартиру та в Індустріальному районі – 2 квартири. у 2009 році : в Індустріальному районі – 1 квартиру, в Самарському районі - 1 квартиру, у 2010 році: в Ленінському районі – 1 квартиру, у 2012 році: в Самарському районі - 1 квартиру.
   На обліку в управліннях-службах у справах дітей районних у місті рад перебуває 1 тисяча 952 дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, з них 304 дитини мають право власності на житло, 915 — мають закріплене житло, 733 — не мають житла. На квартирному обліку в районах міста перебуває 108 дітей до 18 років цієї категорії. Також на квартирному обліку перебуває 246 громадян старших 18 років із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, додають в управлінні-службі.