Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровськ отримав дотації та субвенції з державного і обласного бюджетів.

Дніпропетровськ отримав дотації та субвенції з державного і обласного бюджетівДніпропетровськ отримав дотації та субвенції з державного і обласного бюджетів на загальну суму 85,5 мільйонів гривень. Про це під час засідання чергової 24-ї сесії Дніпропетровської міської ради повідомив міський голова Іван Куліченко. На сесії депутати розподілили ці кошти на потреби міста. “60 мільйонів гривень будуть направлені на капітальний ремонт доріг, понад 5 мільйони гривень — на поточний, 4 мільйони гривень буде використано на підготовку території для будівництва систем зливової каналізації під зведення соціального  житла на житловому масиві Лівобережний-3, таку ж суму буде направлено на поточний та капітальний ремонт об'єктів галузі охорони здоров'я — центрів первинної медико-санітарної допомоги”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  За словами голови постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, фінасів та бюджету Євгена Морозенка, із загальної суми отриманої субвенції 2 мільйони гривень передбачено на установку у місті  почтових скриньок, 130 тисяч гривень — на природоохоронні заходи, 425 тисяч гривень — на модернізацію та реконструкцію світлофорів.
  Загальна сума доходів міського бюджету на 2012 рік становить 2 мільярди 777 мільйонів 678 тисяч 458 гривень. На 24 сесії депутати  затвердили звіт про виконання міського бюджету за I квартал цього року.  Доходи міського бюджету за перший квартал затверджено у суму 632 мільйони 683 тисячі 671 гривна, сума видатків — 571 мільйон 708 тисяч 407 гривень.