Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Розвиток освіти у Дніпропетровську.

   2,5 мільйонів гривень було виділено у минулому році з міського бюджету на програму інформатизації освіти та створення єдиного інформаційного простору в закладах та установах освіти м. Дніпропетровська на 2008-2012 роки. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Зокрема, за ці кошти було придбано 32 комп’ютерних комплекти  (по 9 комп’ютерів, принтер, сканер у кожному), 22 інтерактивні дошки, 20 мультимедійних проекторів, 16 копіювальних апаратів та 22 ноутбуки. Зазначену міську програму подовжено на 2012-2015 роки. Цього року для міських шкіл теж будуть придбані комп'ютери,  інтерактивні дошки,  мультимедійні проектори та інша техніка, зазначають в управлінні.
   Окрім того, цього року в рамках міської програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на 2012-2015 роки у школах містапланується обладнати сучасним обладнанням кабінети хімії, біології, фізики, географії математики; забезпечити школи сучасною навчально-методичною літературою, фаховими періодичними виданнями.
   Цього року також планується капітально відремонтувати 59 закладів освіти — це ремонти будівель, фасадів, покрівель, мереж водопостачання, каналізації, теплопостачання. У минулому році капітальні ремонти були виконані у 128 закладах, додають в управлінні.