Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У трьох районах міста замінять перевізника твердих побутових відходів.

У трьох районах міста замінять перевізника твердих побутових відходівДо 21 червня компанія-перевізник твердих побутових відходів “Екологія України” обслуговуватиме Ленінський, Жовтневий та АНД райони. Після цього терміну зазначені райони обслуговуватимуть інші компанії-перевізники. Про це під час брифінгу повідомив
начальник управління з охорони навколишнього природного середовища Дніпропетровської міської ради Олег Семенко. “У зв'язку з тим, що компанія-перевізник “Екологія Україна” останнім часом не надавала своїм абонентам якісну послугу щодо вивезення твердих побутових відходів їм було запропоновано залишити обслуговування Жовтневого району  і працювати лише у Ленінському та Амур-Нижньодніпровському. На цю пропозицію нам була надана відповідь, що компанія взагалі не працюватиме у місті. Свої послуги “Екологія України” надаватиме тим районам, які вона обслуговувала, до 21 червня”, - зазначив Олег Семенко.
   Компанія “Екологія України”  буде замінена на інші компанії-перевізники твердих побутових відходів. У Жовтневому районі сміття вивозитиме “Дніпрокомунтранс”, у Ленінському та Амур-Нижньодніпровському — цим займатиметься німецька фірма, яка вже працює в інших областях України. Зрозуміло, що потрібен час, щоб замінити контейнери, передати платіжну базу і все це буде виконано. Нова компанія-перевізник відповідає тим вимогам, які ми висуваємо – це достатня кількість техніки, контейнерів, кваліфікованих працівників. Про початок роботи нових перевізників буде повідомлено додатково, додав Олег Семенко.