Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

За останній тиждень у Дніпропетровську відновлено 286 метрів телефонного кабелю.

  За останній тиждень у Дніпропетровську відновлено 286 метрів телефонного кабелю, завдяки цьому стаціонарні телефони почали працювати у 339 абонентів. Про це повідомили у департаменті транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради. Крім того, зв'язківці виконали поточний ремонт телекомунікаційних мереж із заміною 103 метрів кабелю по вул. Петрозаводській та вул. Алма-Атинській. Завдяки цьому стаціонарні телефони запрацювали ще у 20 абонентів.
  Зв'язківці постійно скаржаться на крадіжки телефонного кабелю. Лише за вказаний період зловмисниками скоєно 23 крадіжки, під час яких було вирізано 741 метр кабелю, через це без телефонного зв'язку нині залишаються 300 абонентів. За всіма фактами викрадення кабелю порушено кримінальні справи, зазначають у департаменті.
  Щоб запобігти випадкам викрадання кабелю, при центрі телекомунікаційних послуг “Укртелекому” працює спеціальна мобільна група, яка спільно з представниками органів внутрішніх справ уночі патрулює об'єкти зв'язку та кабельних трас.