Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Сьогодні у Дніпропетровську почали продавати одноденні та семиденні проїзні квитки.

ьогодні у Дніпропетровську почали продавати одноденні та семиденні проїзні квиткиВідсьогодні у місті розпочали продавати нові проїзні квитки на трамвай і тролейбус — одноденні та семиденні. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора комунального підприємства “Дніпропетровський електротранспорт” Михайло Бойко.
    «Нові квитки введено для зручності пасажирів та збільшення асортименту проїзних. Вони  зручні тим, що пасажир заздалегідь може придбати квиток на потрібну дату. Користуватись таким проїзним можна необмежено цілий день або тиждень. Це допоможе пасажиру заощадити гроші », - зазначив Михайло Бойко.
    При покупці одноденного та тижневого квитка на ньому ставитиметься дата придбання, тобто квиток буде дійсний упродовж одного або семи днів від моменту покупки. Окрім  того,  власник тижневого квитка при його покупці вписуватиме туди своє ім'я і при пред'явленні квитка контролеру буде показувати ще й документ з фотографієї, який засвідчує особу, тобто, тижневим квитком матиме право користуватися лише його власник. Придбані квитки поверненню не підлягають, додав заступник директора підприємства.
    “Нові проїзні квитки можна вже сьогодні придбати у 11 кіосках та диспетчерських пунктах. На сьогодні надруковано 5 тисяч одноденних та 5 тисяч семиденних квитків. Зважаючи на те, у якій кількості вони продаватимуться і залежатиме скільки квитків будемо замовляти для друку згодом. Вартість одноденного квитка  5 гривень, семиденного — 31,5 гривні”, - зазначив Михайло Бойко.
    Проїзні квитки можна придбати у кіосках та диспетчерських пунктах за наступними  адресами:
пл. Островського (зупинка трамваїв №№6,9);
пл. Островського (зупинка трамваїв №№12, 17, 19);
вул. Свердлова (зупинка трамваїв №11);
пр. Кірова, 145 (зупинка тролейбусів №№1, 5, 8);
вул. Чернишевського, 33 (зупинка трамваїв №1);
вул. Миронова (зупинка тролейбусів №№7, 17, 20);
пр. Карла Маркса, 119а;
пр.  Калініна, 49 (диспетчерський пункт №2);
пр. Металургів, 2а (диспетчерський пункт №8);
вул. Тельмана (диспетчерський пункт №12);
вул. Центральна, 2/4 (диспетчерський пункт «Центральна»).