Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Термомодернізація будівлі школи №117.

Термомодернізація будівлі школи №117«До початку нового навчального року в середній школі № 117 будуть закінчені всі роботи по термомодернізації будівлі та проведено благоустрій  території. На це з міського бюджету виділяється два мільони вісімсот тисяч гривен, з районного - близько півмільона гривень. Коштом екологічного фонду проведемо озеленення прилеглої території,»- зазначив міський голова Іван Куліченко під час робочої наради щодо проведення термомодернізації будівлі школи №117. Зокрема передбачається провести зовнішнє утеплення будівлі, заміну  покрівлі, вікон та дверей, утеплення стелі підвалу, вогнезахисну обробку горища, добудову тамбуру центрального входу. Також запланована реконструкція системи опалення, вентиляції та електроосвітлення.
   «Свого часу у 2002 році це була перша школа, з якої за міською програмою розпочали замінювати вугільні котельні на газові. Це в першу чергу стосувалося закладів освіти на окраїнах міста. З цієї школи ми розпочинаємо і програму теплотермомодернізації. По завершенню всіх робіт для опалення будівлі буде використовуватися в два рази менше газу ніж зараз», - додав міський голова.
   Сучасну систему протипожежного захисту та систему оповіщення на випадок надзвичайної події буде встановлено представниками МНС області на всіх освітніх обєктах  при проведенні модернізації теплової ефективності, повідомив під час наради  начальник ГУ МНС області Віктор Бутківський.
   На сьогоднішній день на прилеглій до школи території видалено понад 50 сухих та аварійних дерев,ще бизько тридцяти підлягають зносу. В рамках благоустрою території  буде висаджено нові дерева та замінено зовнішнє освітлення. Окрім цього вже найближчим часом тут буде облаштовано новий спортивний майданчик, додав Іван Куліченко.