Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

9 травня у Дніпропетровську запалили «Зірку пам'яті».

alt  9 травня на Фестивальному причалі відбулась акція «Зірка пам'яті». Цього вечора понад тисячу дніпропетровців разом зі своїми родинами прийшли запалити свічку в пам'ять про рідних і близьких, які загинули в роки війни і ціною свого життя подарували нам мир. Долучився до заходу і міський голова Іван Куліченко. «На війні померли два моїх діди, батько повернувся інвалідом. Я запалив зірку в пам'ять про них та про усіх тих, хто подарував нам Перемогу», - зазначив Іван Куліченко.
  «Ми хочемо, щоб у кожній родині був сильний зв'язок поколінь -наші діти знали і поважали подвиг своїх прадідів, який вони здійснили на шляху до Великої Перемоги. Кожен, хто взяв участь у створенні «Зірки пам'яті», хто привітав ветеранів, робив це відверто, поважаючи героїзм захисників Вітчизни», - сказала менеджер зі зв'язків з громадськістю Дніпропетровського філіалу компанії «Київстар» Алла Лаврентьєва, яка є організатором акції. 
  Сама зірка складалася з 1 тисячі 418 свічок - в пам'ять про кожен день Великої Вітчизняної війни. Протягом усього вечора на Фестивальному причалі звучали пісні воєнних років, вірші, спогади та теплі слова на адресу ветеранів.
altalt
altalt
altalt
alt