Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

З початку року у Дніпропетровську проведено понад 180 спортивних змагань.

  З початку року  у Дніпропетровську проведено понад 180 спортивних змагань, у них  взяли участь близько 16, 5 тисяч людей.  Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.  За 2011 рік проведено понад 700 спортивних змагань.
  За минулий рік у Дніпропетровську відкрито 104 спортивно-оздоровчих об’єкти. На ці цілі з міського бюджету виділено майже 2, 5 мільйони гривень.Зокрема, встановлено 61 дитячо-ігровий майданчик та 3 міні-футбольні майданчики зі штучним покриттям на вулиці Набережній Перемоги та Набережній Заводській. За спонсорські кошти встановлено 2 баскетбольні майданчики на території парку ім. Л. Глоби. До 80-річчя області відкрито Льодову арену зі штучним льодовим покриттям, на базі якої розпочала роботу ДЮСШ із зимових видів спорту, зазначають в управлінні.
  На сьогодні у місті працює 50 позашкільних спортивних закладів, в яких займаються близько 16 тисяч дітей.Загалом у Дніпропетровську спортом займаються майже 49 тисяч мешканців міста, додають в управлінні.