Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Сьогодні останній день навчання для усіх одинадцятикласників.

  Сьогодні 3 травня — останній день навчання для усіх одинадцятикласників. З 4 по 11 травня вони писатимуть державну підсумкову атестацію з трьох предметів. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Зокрема, 4 травня випускники 11-х класів писатимуть атестацію з української мови (переказ), 7 травня проходитиме атестація з математики (обов'язково для класів універсального природничо-математичного, технологічного та економічного профілю) або історії України (обов'язково для класів філологічного, суспільно-гуманітарного, художньо-естетичного та спортивного напрямків) та 10 травня — атестація за вибором учнів, зазначають в управлінні.
  12 травня травня відбудуться випускні вечори, під час яких випускникам будуть вручені документи про повну загальну середню освіту. З 15 травня по 7 червня проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання. Останній дзвінок для усіх школярів міста пролунає 25 травня, додають в управлінні.
  Цього року у 163 загальноосвітніх навчальних закладах одинадцяті класи закінчують 6 тисяч 697 учнів, з них 258 претендують на золоті медалі, 126 на срібні.