Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До 1 червня буде підбито підсумки міського конкурсу на кращий двір, кращий будинок та кращого управляючого будинком.

   До 1 червня у Дніпропетровську буде підбито підсумки міського конкурсу на «Кращий двір», «Кращий будинок», «Кращий будинок ОСББ», «Кращий управляючий будинку». Міський конкурс проводиться в рамках обласного проекту з благоустрою “Чисте місто”. Про це повідомили в управлінні житлового господарства Дніпропетровської міської ради.
   Для участі у конкурсі до районних КЖЕПів вже подано понад 30 заявок від мешканців будинків. Основні критерії оцінювання - наявність у будинку органу самоорганізації мешканців або об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), впорядковані пішохідні доріжки, газони, клумби, висаджені дерева, зовнішнє освітлення прибудинкових територій, їх санітарний стан, акуратні під'їзди, умови для дозвілля дітей і пенсіонерів.  Оцінюватиме переможців у кожній номінації конкурсна комісія. Переможців нагородять пам'ятними грамотами, подарунками та листами-подяки від міської ради.
   Міський конкурс на «Кращий двір» і «Кращий під'їзд» був організований у 2010 році. У минулому році в ньому взяли участь жителі 32 будинків. За підсумками минулорічного конкурсу були відзначені 8 кращих дворів та 8 під'їздів.