Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко привітав студентів зі святом.

alt  Сьогодні у Дніпропетровській міській раді привітали найактивніших студентів міста з їх святом Днем студента. Серед запрошених на урочистий прийом були відмінники та переможці наукових і творчих конкурсів, лідери студентського руху. “Приємно вітати найактивніших і найуспішніших студентів нашого міста. Ви взяли на себе відповідальність  бути лідерами у своїх колективах. Ми завжди підтримуватимемо вас у ваших власних розробках і проектах, яскравий приклад цього, зокрема, конкурс “Інтелект-Творчість-Успіх”, який проводиться нами спільно з роботодавцями. Ви власними перемогами на різних конкусах, олімпіадах і спортивних змаганнях прославляєте Дніпропетровськ  і щира вам за це вдячність”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  Очільник міста побажав студентам бути активними, успішними і організовувати веселе студентське дозвілля, щоб студентські роки були найкращими і запам'яталися на все життя. Після привітань Іван Куліченко вручив подяки лідерам студентського самоврядування.
  За інформацією управління у справах молоді та спорту міської ради, у Дніпропетровську працюють 13 державних вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації та 22 заклади I-II рівня акредитації, у яких навчаються близько 93 тисяч студентів. Сьогодні близько 21 тисячі студентів Дніпропетровська мешкають у гуртожитках, яких у місті 84. У  154 студентських сім’ях (обидва члена сім’ї - студенти) виховуються 123 дитини, додають в управлінні.
  17 листопада в Україні відзначається День студента. Указ про започаткування свята підписав Президент України у 1999 році.

altaltaltalt






altaltalt















































Фото: Максим Швец


































Автор фотографій -  Максим Швець