Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті оголошено конкурс на створення прапора Дніпропетровська.

Управління внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради оголошує конкурс на створення прапора Дніпропетровська і запрошує мешканців міста до нього долучитися. У розробці прапора можуть також брати участь творчі колективи, підприємства та організації. Прапор Дніпропетровська повинен відповідати історичному, політичному, культурному та економічному значенню міста.
  Заявки та проекти для участі у конкурсі можна подавати до конкурсної комісії за адресою: просп. Карла Маркса, 75, к. 501. Проекти приймаються на паперових носіях формату А4, роздруковані на кольоровому принтері, та в електронному вигляді у форматі CoralDraw. До проекту додається пояснювальна записка з описом та обґрунтуванням, зазначають в управлінні.
  Конкурс на створення прапора Дніпропетровська проводиться у два етапи. Перший етап проходитиме до 8 травня, в цей час комісія відбирає 10 найкращих проектів для участі у ІІ етапі конкурсу. Строк подання проектів – до 8 травня 16.00. Другий етап конкурсу проходитиме з 9 по 15 травня. Він передбачає розміщення проектів переможців І етапу у засобах масової інформації, мережі Інтернет для громадського обговорення проектів фінальної частини конкурсу та голосування на офіційному Інтернет-порталі Дніпропетровської міської ради.