Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську буде вперше проведено міський музейний квест.

  Управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради оголошує міський музейний квест і запрошує мешканців та гостей міста до нього долучитися. Для участі у квесті необхідно до 14 травня надати до управління кольорові фотографії перебування на виставках, влаштованих з початку 2012 року музеями, які працюють у будинках культури, навчальних закладах І - ІVрівня акредитації, організаціях, на підприємствах тощо. Під кожною фотографією необхідно зазначити дату, назву музею, назву виставки, прізвище, ім'я, по-батькові відвідувача, його вік та контактні телефони. Кількість фотографій не обмежена. Фотографії авторам не повертаються та можуть бути використанні організаторами при проведенні музейних заходів, повідомляють в управлінні.
   Додаткову інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради: м. Дніпропетровськ, пр. Карла Маркса, буд.75;  контактні телефони – 744-63-16; т/ф: 744-74-74 (приймальня); 098-00-55.384, 066-88-745-88 – Сафонова Оксана  Валеріївна. Електронна адреса: [email protected].
   За підсумками квесту члени журі визначать переможців – кращий музей на громадських засадах (за кількістю відвідувань з 1 січня по 14 травня), краща виставка та найбільш активний відвідувач музеїв. Нагородження переможців відбудеться 18 травня в приміщенні Дніпропетровської міської ради під час святкування Міжнародного дня музеїв. Переможці квесту отримають дипломи та пам’ятні подарунки від партнерів заходу.  
   Міський музейний квест проводиться у місті вперше. Організатор заходу  управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради за сприянням Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І.Яворницького.