Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Великодню ніч охорону громадського порядку забезпечуватиме тисяча співробітників міліції.

У Дніпропетровську у Великодню ніч охорона громадського порядку У Дніпропетровську у Великодню ніч охорону громадського порядку забезпечуватиме тисяча співробітників міліції. Про це під час прес-конференції повідомив заступник начальника міського управління міліції Володимир Седлецький.  «Зокрема, біля храмів  чергуватимуть понад 500 міліціонерів. Окрім того, для охорони громадського порядку будуть задіяні патрульні автомобілі полку патрульної постової служби, батальйону міліції «Беркут», внутрішніх військ, муніципальної гвардії. Додатково, у разі необхідності, будуть залучені чотири мобільних резерви з числа міліціонерів патрульної служби», - зазначив Володимир Седлецький. 
  За його словами, як правило в Пасхальну ніч серйоних злочинів не скоюють, переважно — це дрібне хуліганство. Наприклад, минулого року в ніч на Великдень не зафіксовано жодного пограбування, додав Володимир  Седлецький.
  У ніч на Великдень працюватимумуть 28 маршрутів автотранспорту, які перевозитимуть пасажирів зжитлових масивів  до центральної частини міста та місць святкових богослужінь, повідомив  директор департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради Валентин Мовчан. Окрім того, на лінії вийдуть трамваї та тролейбуси. Зранку 15 квітня маршрути авто- та електротранспорту працюватимуть згідно планових завдань вихідних днів, додав директор департаменту.