Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

З початку року на 30 вулицях міста відновлено зовнішнє освітлення.

alt   З початку року на 30 вулицях міста відновлено зовнішнє освітлення. Про це під час прямої телефонної лінії повідомив директор комунального підприємства «Міськсвітло» Олександр Олефіренко. «З-поміж іншого поточний ремонт зовнішнього освітлення виконаний на вулицях Грінченка, Житомирській, 40 років ВЛКСМ, Дитинства, Жовтневій, Зеленогірській, Крошки, Лісничій (с. Таромське), Братів Трофимових, житловому масиві Тополя-1 та інших. Зокрема, на відремонтованих вулицях змонтовано 38,6 кілометрів кабельних ліній та встановлено 822 ліхтаря. Підприємство продовжуватиме цього року впроваджувати заходи з енергозбереження, встановлювати дефиренційні прилади обліку електроенергії, замінювати світильники з ртутними лампами і лампами накалювання на високоекономічні світильники з натрієвими лампами та й загалом модернізовувати зовнішнє освітлення вулиць через запровадження нових контролюючих пунктів», - зазначив Олександр Олефіренко.
    На цей рік на ремонт зовнішнього вуличного освітлення з міського бюджету виділено 5 мільйонів 764 тисячі гривень. За ці кошти планується відновити зовнішнє освітлення на 114 вулицях міста, додав директор підприємства.
    У 2011 році підприємство “Міськсвітло” відновило зовнішнє освітлення на 135 вулицях міста, на яких було змонтовано понад 122 кілометри повітряно-кабельної лінії та встановлено  3 тисячі 752  ліхтарі.
    Управління і контроль за роботою мереж зовнішнього освітлення у місті здійснюється за допомогою 36 телефонних транзитних пар, 3 радіоканалів та 49 каналів GSM.