Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську назвали переможців четвертого етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій.

        У Дніпропетровську закінчився  4-й етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Перше місце серед 10-класників виборов учень донецкої школи № 93  Іван Акулов, серед 11-класників – учень львівської школи № 18 Ігор Попков. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Переможці та лауреати олімпіади отримали дипломи та цінні подарунки від спонсора.
     З  26 по 30 березня у місті проходив 4-й етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Нова Всеукраїнська олімпіада проводиться вперше за наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на базі досвіду Дніпропетровської міської олімпіади,  яка проводиться вже протягом 13 років. В олімпіаді взяли участь 28 команд учнів загальноосвітніх навчальних закладів 10-11 класів з усіх регіонів України, загалом 56 старшокласників. Практичні тури олімпіади проходили на базі ліцею інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті ім. О.Гончара, зазначають в управлінні.
     Партнером першої Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій виступив один з українських телекомунікаційних операторів.