Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську проходять дні Львова.

altУ Дніпропетровську проходять дні Львова. Сьогодні на Європейській площі захід урочисто відкрили представники міської ради Дніпропетровська та Львова. “Нам приємно перебувати у Дніпропетровську. Ми приїхали до вашого міста з львівським джазовим гуртом та театром на ходулях «Воскресіння», який покаже дніпропетровцям вуличну виставу з вогнем, світлом, піротехнікою, танцями, музикою. Сподіваюся, постановка, передасть атмосферу вуличних фестивалів, які є досить популярними у Європі. У нашому місті щороку проводиться понад ста фестивалів, їх смак та аромат ми й хотіли привезти до Дніпропетровська, щоб заохотити мешканців вашого міста приїхати до міста лева. Нам є що показати. Сподіваюся, що після таких акцій внутрішній туризм і обмін між містами стане активнішим. Отож, гостинно запрошуємо дніпропетровців до Львова”, - сказав заступник львівського міського голови Василь Косів.
  У свою чергу представники міської влади Дніпропетровська  подякували львівській делегації  за приїзд до міста.  “Дякуємо за те, що привезли цікаву презентаційну програму і запросили наші творчі колективи відвідати ваше місто”, - зазначила заступник дніпропетровського міського голови Ірина Зайцева.
  Під час урочистого відкриття днів Львова гості подарували Дніпропетровську скульптуру лева. Наразі не вирішено де саме її розмістять, але це буде відкритий майданчик, можливо, парк чи площа, додала Ірина Зайцева.
  30 та 31 березня у Дніпропетровську  дні Львова. В цей час на Європейській площі витупають творчі колективи з міста лева та проходять акції від львівських підприємств шоколаду, кави та морозива. Акція “Дні Льова” проводиться з метою промоції Львова в українських містах. Минулого року Дні Львова відбулися у Харкові, Одесі та Луганську.
altalt
altalt
altalt