Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Найближчим часом будуть виплачені борги по заробітній платі працівникам КЖЕПу №5 Бабушкінського району.

   Борги по заробітній платі працівникам КЖЕПу №5 Бабушкінського району будуть виплачені. Вже сьогодні на ці цілі підприємству перераховано 75 тисяч гривень. Про це повідомив заступник міського голови Володимир Медведчук. За його словами, до 12 квітня буде виплачена решта боргу у сумі 100 тисяч гривень.
   25 січня Дніпропетровської міської радою були прийнято рішення в рамках реалізації Програми реформування і  розвитку житлово-комунального господарства міста, провести реоганізацію комунальних житлово-експлуатаційних підприємств Бабушкінського району з припиненням діяльності  КЖЕПів №№ 1,5,7,12, як юридичних осіб і приєднання їх до Комунального житлового ремонтно-експлуатаційного виробничого підприємства Бабушкінського району, повідомляють в управлінні житлового господарства Дніпропетровської міської ради.
   24 березня  в КЖЕПі №5 були проведені збори колективу, на якому керівництво  Комунального житлового ремонтно-експлуатаційного виробничого підприємства Бабушкінського району і ліквідаційна комісія пояснила працівникам  КЖЕПу №5 про порядок проведення реорганізації. У КЖЕПі №5 працюють 74 робітники, з низ 19 — інженерно-технічні робітники, 12 робітників ремонтної групи та 43 двірника. Усім працівникам підприємства запропонована робота на новому підприємстві, окрім 14  інженерно-технічних робітників, які згідно статті 49-2 КзоТ України за два місяці були попереджені про звільнення, додають в управлінні.