Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнський турнір з дзюдо «ХХІV Меморіал Івана Прищепи».

Всеукраїнський турнір з дзюдо «ХХІV Меморіал Івана Прищепи»23 та 24 березня у Дніпропетровську проходитиме Відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо «ХХІV Меморіал Івана Прищепи». Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської міської ради міської ради. Змагання проходитимуть у спортивному комплексі «Метеор». Урочисте відкриття турніру відбудеться 23 березня о 16.00.
    У змаганнях візьмуть участь юнаки 1994-1997 років народження, всього понад 200 юних спортсменів, які приїдуть з різних міст України, Росії, Грузії, Азербайджану. Дніпропетровськ на змаганнях представлятимуть вихованці спортивного клубу «Дзюдо-Дніпро», «Динамо Сілейр» та «Тайфун». Юнаки змагатимуться у 8-ти вагових категоріях. Переможці та призери турніру отримають кубки та цінні подарунки, зазначають організатори заходу.
    Відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо « ХХІV Меморіал Івана Прищепи» проводиться з метою популяризації цього виду спорту серед молоді та виховання здорового покоління. Організатор змагань - громадська організація «Спортивний клуб» Дзюдо-Дніпро» за підтримки Федерації дзюдо України.