Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко вручив ордер на квартиру родині Пархоменків, у якій на новий рік народилася трійня.

ван Куліченко вручив ордер на квартиру родині ПархоменківСьогодні міський голова Іван Куліченко вручив ордер на квартиру родині Пархоменків, у якій на новий рік народилася трійня – двоє дівчаток та хлопчик. До цього часу власного житла сім’я не мала - Вікторія та Сергій мешкали у літній кухні своїх родичів. Нова квартира багатодітної родини, площею 70 квадратних метрів,  знаходиться у новобудові на житловому масиві Західний. Переїхати до цього помешкання Пархоменки планують протягом 3-4 тижнів. На новосілля молодим батькам місцевий меблевий комбінат подарував меблі у спальню та вітальню, а керівництво ВАТ «Дніпроважмаш», на якому працює молодий батько, вручило сертифікат на 5 тисяч гривень для придбання побутової техніки.
   «Бажаю, щоб Даша, Соня та Данило росли здроровими та щасливими і батьки завжди раділи з того, що зробили такий подарунок собі та рідному місту, - зазначив міський голова Іван Куліченко. – Хочеться, щоб народжуваність у нашому місті росла і Дніпропетровськ  зберігав почесний статус міста-мільйонника.» Очільник міста також подякував усім, хто підримав молоду родину і надав їй допомогу. 
   25-річна Вікторія Пархоменко народила трійню 1 січня 2012 року у пологовому будинку №1 – це перші діти молодої мами, повідомляють у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради. Діти з’явилася на світ з інтервалом в одну хвилину, їх вага була від 1 кілограму 150 грамів до 1 кілограму 970 грамів. Понад півтора місяці немовлята перебували у лікарні під наглядом медиків. Наразі стан дітей задовільний, нещодавно вони були виписані зі стаціонару, зазначають у департаменті. 
   З 1982 по 2007 рік трійні у Дніпропетровську не народжувалися. Перша з’явилася на світ у 2007-му і відтоді народження трійні стало для міста щорічною традицією.   
alt













alt
















alt