Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2011 рік.

На засіданні 21 чергової сесії Дніпропетровської міської ради затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2011 рік. “Сьогодні ми затвердили підсумки виконання бюджету за минулий рік. Окрім того, були внесені зміни у бюджет на 2012 рік. Основні внесені зміни пов'язані із закриттям кредиторської заборгованості за 2011 рік. Ухваленим рішенням надана фінансова підтримка бюджету Жовтневого району на фінансування заробітної плати вчителів. Також  виділене фінансування на погашення кредиторської заборгованості усім організаціям, які у минулому році не повністю розрахувалися з підрядниками за виконані роботи. З-поміж іншого, це роботи пов'язані з благоустроєм, капітальним ремонтом доріг, установкою системи доочистки води у дошкільних навчальних закладах та інше”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  За підсумками 2011 року до міського бюджету надійшло доходів у сумі 2 мільярди  859 мільйонів 857 тисяч 654 гривні. У порівняні з 2010 роком надходження власних доходів до міського бюджету збільшилися на 17,2%. Їх ріст відбувся за рахунок збільшення платежів податку на доходи фізичних осіб та плати за землю, зазначають у фінансовому департаменті міської ради.
  Зокрема, у минулому році на освітню галузь з міського бюджету було направлено 108,8 мільйонів гривень, на галузь охорони здоров'я – 626,6 мільйонів гривень, на соціальний захист населення — 29,1мільйонів гривень. Видатки міського бюджету на житлово-комунальне господарство в 2011 році становили 463,8 мільйонів гривень,  з них на капітальний ремонт житлового фонду було спрямовано  26,6 мільйонів гривень, додають у департаменті.