Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську відновлено 450 метрів телефонного кабелю.

   altЗа останній тиждень у Дніпропетровську відновлено 450 метрів телефонного кабелю, завдяки цьому стаціонарні телефони почали працювати у 237 абонентах. Про це повідомили у департаменті транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради. Крім того, зв'язківці виконали поточний ремонт телекомунікаційних мереж із заміною 570 метрів кабелю по вулиці Леваневського-просп. Пушкіна, вулиці Будьоного, вул Сєрова-вул.Плеханова.Завдяки цьому стаціонарні телефони запрацювали ще у 41 абонента.
   Зв'язківці постійно скаржаться на крадіжки телефонного кабелю. Лише за вказаний період зловмисниками скоєно 9 крадіжок, під час яких було вирізано 218 метрів кабелю, через це без телефонного зв'язку нині залишаються 223 абонента. За всіма фактами викрадення кабелю порушено кримінальні справи, зазначають у департаменті.
   Щоб запобігти випадкам викрадання кабелю, при центрі телекомунікаційних послуг “Укртелекому” працює спеціальна мобільна група, яка спільно з представниками органів внутрішніх справ уночі патрулює об'єкти зв'язку та кабельних трас.