Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську працює 18 платних майдачиків для паркування.

    У Дніпропетровську працює 18 платних майдачиків для паркуванняНа сьогодні у місті вісімнадцять майданчиків для паркування є платними. Про це під час прес-конференції повідомив директор  департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради Валентин Мовчан. “Ми отримали роз’яснення від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України про те, що Уряд України відстрочив обов’язкове обладнання майданчиків для паркування паркувальними автоматами до 31 березня включно. В свою чергу департаментом було прийнято рішення дозволити операторам парковок справляти збір у разі використання касових апаратів”, - зазначив Валентин Мовчан.
   З тими агентами парковок, які придбали касові апарати і зареєстрували їх у податковій інспекції, було подовжено дію договорів на діяльність. На сьогодні нараховується 18 платних денних парковок, знаходяться вони переважно у центральній частині міста. На цих майданчиках  паркувальник, одягнений у форму з бейджиком, обов'язково видає фіскальний чек з касового апарату. Ті парковки, де чеків не видають є безкоштовними. Кількість платних  майданчиків для паркування може збільшуватися, оскільки триває оснащення парковок касовими апаратами, - наголосив Валентин Мовчан.
   На сьогодні денні платні парковки працюють за адресами: узвіз Калініна (в районі буд. № 7 по вул. Курчатова); пр. Карла Маркса, 54, 56 (торговельний центр «Україна»); пр. Карла Маркса 60 (агентство «Ніка»); пр. Карла Маркса, 102,104 (від вул. Фрунзе до вул.  Пастера); вул. Марії Кюрі в районі ТК «Материк»; пр. Карла Маркса, 71; пл. В.І. Леніна, в районі буд. № 1; вул. Пастера, 2; пр. Карла Маркса (від вул. Пастера до вул. Шмідта та маг. «Пасаж»); вул. Глінки – вул. Харківська (район ТРЦ «Міст-Сіті-Центр»); вул. Плеханова (ТРЦ «Міст-Сіті-Центр передмостова площа); вул. Шмідта в районі буд. № 2 (від просп. Карла Маркса до входу в Центральний колгоспний ринок); вул. Харківська від вул. Глінки до вул. Гопнер; вул. Короленка в районі буд. № 2; вул. Курчатова, в районі буд. № 10 (в районі автовокзалу «Центральний»; вул. Чкалова в районі буд. №12 (магазин «Спортмастер»); вул. Проізвольна, 1; пл. Леніна, в районі буд. № 13-3; пл.В.І. Леніна.
   На сьогодні у місті зареєстровано 49 денних парковок.