Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

15 тисяч 798 осіб по Дніпропетровській області вже зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

   alt15 тисяч 798 осіб по Дніпропетровській області вже зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Про це під час прямої телефонної лінії повідомила директор Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти Марина Горбенко-Хвастунова. “Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання триватиме до 20 лютого. До 5 березня можна буде доопрацювати документи або внести деякі зміни у реєстрацію, як наприклад, вибір того чи іншого предмету або виправлення помилок при формуванні документів, якщо їх було допущено. Пакет документів на реєстрацію відправляється через Укрпошту. На підтвердження реєстрації центр оцінювання якості освіти  надсилає пакет документів, до якого входить сертифікат, інформаційно-реєстраційний бюлетень та інформаційно-реєстраційна картка учасника тестування, де зазначено усі його особисті дані. Сертифікат є документом, за яким проводитиметься тестування. Тобто, фактом підтвердження реєстрації є отримання зазначених  документів разом із сертифікатом, - зазначила Марина Горбенко-Хвастунова.
    Відповідь про підтвердження реєстрації може надходити упродовж трьох тижнів від дня відправки документів. “Але, щоб не тримати абітурієнтів у невизначеності протягом трьох тижнів на сайті нашого центру dneprotest. dp.ua абітурієнт може самостійно відстежувати, на якій стадії розгляду знаходяться його документи. Для того щоб дізнатися чи дійшли документи до центру необхідно знати тринадцятизначний номер штрих-коду відправлення”, додала Марина Горбенко-Хвастунова.
    Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходитиме з 15 травня по 7 червня. 15 травня проходитиме тестування з хімії, 17 травня — з російської мови, 19 травня — з географії, 21 та 22 травня — з математики, 24 травня — з всесвітньої історії, 26 травня — з іноземних мов, 28 та 29 травня — з української мови і літератури, 31 травня та 1 червня — з історії України, 5 червня — з фізики, 7 червня — з біології. З 30 травня по 1 липня відбудеться оголошення результатів ЗНО. Для тих, хто з поважних причин не зміг пройти тестування під час основної сесії, буде організовано додаткову з 18 по 23 червня.