Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У 2011 році на 135 міських вулицях відновлено зовнішнє освітлення.

    У 2011 році на 135 міських вулицях відновлено зовнішнє  освітленняУ 2011 році на 135 міських вулицях відновлено зовнішнє освітлення. Про це повідомили на комунальному підприємстві “Міськсвітло”. З-поміж іншого, зовнішнє освітлення відновлено на вулиці  Житомирській, Кіровоградській, Погребняка, Матроса Кошки, Артема, Бурденко, Хабаровській, Кропоткіна, Короткій, Авіаційній, Костромській, Петра Сиротиніна, Широкій, Керамічній, Прикордонній, Соціалістичній.  Окрім того, минулого року було виконано капітальний ремонт вуличного зовнішнього освітлення на проспектіім. Газети Правда, вулиці Шмідта, бульварі Маршала Малиновського. Усього у 2011 році встановлено 3 тисячі 752  ліхтарі та змонтовано  понад 122 кілометри повітрянокабельних ліній, зазначають на підприємстві.
    З відновленням зовнішнього освітлення, збільшується кількість ліхтарів, які знаходяться у роботі, а отже і зростає кількість споживаної електроенергії. Для зменшення витрат  підприємство постійно впроваджує енергозберігаючі заходи. На сьогодні вже встановлено 200 одиниць приладів обліку електроенергії. Окрім того, в рамках енергозберігаючих заходів значна увага приділяється керованості електромережами. Для цього впроваджується система керування та контролю за зовнішнім освітленням у місті за допомогою каналу GSM. Минулого року було встановлено 26 каналів, загалом їх вже 49 одиниць.
    На цей рік на ремонт зовнішнього вуличного освітлення з міського бюджету виділено 5 мільйонів 793 тисячі гривень. Наразі формується титульний список вулиць, на яких відновлюватиметься зовнішнє освітлення, додають на підприємстві.