Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську буде сквер і вулиця 80-річчя Дніпропетровщини.

У Дніпропетровську буде сквер і вулиця 80-річчя Дніпропетровщини У Дніпропетровську з'являться сквер і вулиця 80-річчя Дніпропетровщини та вулиця  ім. Леоніда Брежнєва. Відповідне рішення ухвалили депутати на засіданні 20 чергової сесії міської ради, повідомляють в  управлінні забезпечення депутатської діяльності міської ради. В рамках відзначення ювілею Дніпропетровської області частині зеленої зони, що напроти Самарського райвиконкому, вирішено надати статус скверу та присвоїти йому найменування – сквер 80-річчя створення Дніпропетровської області. Окрім того, одна з двох вулиць Гірських у Ленінському районі буде перейменована на вулицю 80-річчя Дніпропетровщини, зазначають в управлінні.
     Також депутати вирішили вшанувати пам'ять Леоніда Брежнєва та присвоїти його ім'я новому проїзду в Амур-Нижньодніпровському районі, між вулицями Іжевською та Житомирською, додають в управлінні.
     Перейменування вулиць здійснюється в рамках  Програми упорядкування найменувань проїздів міста Дніпропетровська на 2009-2013 роки.