Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Понад 70 тисяч гривень повернуто у 2011 році мешканцям міста за неякісні товари та послуги.

alt   Понад 70 тисяч гривень повернуто у 2011 році мешканцям міста за неякісні товари та послуги. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради Артем Іонесян. «Минулого року до  управління надійшло 354 письмових звернення від мешканців міста  щодо порушення їх права як споживачів,  80% з них  задоволені на користь споживачів. Загалом більш ніж у половині звернень люди скаржилися на неякісні непродовольчі товари — взуття, меблі, одяг, електротовари, мобільні телефони, особливо на гарантійне та постгарантійне обслуговування товарів. Вже цього року від дніпропетровців до управління надійшло 27 звернень », - зазначив Артем Іонесян.
  За словами начальника управління, за минулий рік фахівці управління безпосередньо за скаргами споживачів здійснили 34 планових та 138 позапланових перевірок суб'єктів підприємницької діяльності, під час яких було перевірено товарів на загальну суму майже 124 тисячі гривень. За результатами перевірок було надано приписи на зняття з реалізації товарів на загальну суму понад 19 тисяч гривень, додав Артем Іонесян.
   Управління з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради працює за адресою: вул. Високовольтна, 14, телефон 379-08-79. Прийомні дні — вівторок та четвер з 10.00 до 17.00