Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Земельні ділянки по вулиці Яснополянській, які потрапили у зону будівництва другої черги об'їзної дороги, буде викуплено у власників коштом міського бюджету.

Земельні ділянки по вулиці Яснополянській, які потрапили у зону будівництва другої черги об'їзної дороги, буде викуплено у власників коштом міського бюджетуЗемельні ділянки по вулиці Яснополянській, які потрапили у другу чергу будівництва південної об'їзної автомобільної дороги Знам'янка-Луганськ-Ізварине буде викуплено у їх власників коштом міського бюджету. Відповідне рішення ухвали депутати на черговій 20-й сесії Дніпропетровської міської ради. “Перша черга будівництва об'їзної дороги проходила через територію Дніпропетровського району, друга — проходитиме через територію міста. Сьогодні міська рада ухвалила рішення про викуп приватизованих земельних ділянок, які потрапляють у зону будівництва другої черги дороги. Це рішення дає право виплатити компенсацію власникам  ділянок по вулиці Яснополянській, у яких вилучається приватизована земля. Із трьох будинків, які підлягають знесенню, мешканці одного будинку вже відселені і будинок знесений. Для мешканців другого будинку теж виділені квартири. Третє домоволодіння наразі не знесене, нині ми працюємо з мешканцями цього будинку щодо надання їм квартир для відселення. Сьогодні головне те, що ми не стримуємо проведення робіт з будівництва другої черги об'їзної дороги”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
    Першу чергу південної об'їзної автомобільної дороги Знам'янка-Луганськ-Ізварине, протяжністю у 18 кілометрів, введено в експлуатацію у грудні 2011 року.