Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби прибирають від снігу дороги та тротуари.

Комунальні служби прибирають від снігу дороги та тротуариАктивізувати роботу з прибирання від снігу та посипання доріг доручив сьогодні  на нараді комунальним службам міський голова Іван Куліченко. Очільник міста поставив задачу особливу увагу приділяти розчищенню та посипці тротуарів і доріжок біля житлових будинків.
    Вихідними прибирати від снігу та посипати міські дороги виїхали 82 машини, з них 39 снігоочисної техніки, 35 піскорозкидувачів та 8 навантажувачів, повідомляють  у департаменті житлово-комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради. На цю годину комунальники використали 1 тисячу 780 тонн соляно-піщаної суміші та 150 тонн чистої солі.
    Роботи продовжуються і триватимуть цілодобово. Комунальні служби міста звертаються до водіїв з проханням не залишати свої автомобілі на узбіччі вулиць і доріг міста, щоб не створювати затори і не заважати роботі снігоприбиральної техніки.
    За вказаний період також працювали 7 аварійних бригад комунального підприємства “Дніпропетровський електротранспорт”, які розчищали трамвайні колії.
    Для розчищення від снігу прибудинкових територій задіяні 1 тисяча 250 двірників та 6 одиниць техніки. Зокрема для посипки тротуарів та прибудинкових доріжок комунальники використали  22 тонни суміші, зазначають у департаменті.           
    Для посипання міських автошляхів заготовлено 25 тисяч тонн піску, солі та піщано-соляної суміші, додають у департаменті.