Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Родина Пархоменків, у якій на новий рік народилася трійня, отримає квартиру.

  altРодина Пархоменків, у якій на новий рік народилася трійня, отримає квартиру. Відповідне розпорядження  підписав міський голова Іван Куліченко. Трикімнатна квартира, площею 70 квадратних метрів знаходиться у новобудові на вул. Ближній, 33 – це територія Ленінського району, у якому зараз мешкає  сім’я. До цього часу власного помешкання у Пархоменків не було. Згідно з дорученням очільника міста, новоспеченій багатодітній родині коштом міського бюджету також нададуть матеріальну допомогу у розмірі 18 тисяч гривень. „Народження трійні – це справжнє диво і велика радість. Нехай Данило, Соня, та Даша будуть здоровими, щасливими і ростуть достойними мешканцями нашого рідного Дніпропетровська. Батькам бажаю терпіння та мудрості, адже виховання дітей важка, хоча й дуже приємна робота”, – зазначив міський голова Іван Куліченко.
   25-річна Вікторія Пархоменко народила трійню 1 січня 2012 року у пологовому будинку №1 – це перші діти молодої мами, повідомляють у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради. Перша дівчинка з’явилася на світ о 10.54 з вагою 1 кілограм 800 грамів, друга -  о 10.55 з вагою 1 кілограм 970 грамів, третім, о 10. 56, народився хлопчик, його вага 1 кілограм 150 грамів. Наразі стан дітей задовільний, але вони потрібують подальшого нагляду в умовах стаціонару, оскільки  народилися з малою вагою, зазначають у департаменті. 
   З 1982 по 2007 рік трійні у Дніпропетровську не народжувалися. Перша з’явилася на світ у 2007-му і відтоді народження трійні стало для міста щорічною традицією.