Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Під час рейдів «Діти вулиці» виявлено 71 дитину.

   Під час рейдів «Діти вулиці» виявлено 71 дитинуЗа 2011 рік у Дніпропетровську під час рейдів «Діти вулиці» виявлено71 дитину. Про це повідомили в управлінні-службі у справах дітей Дніпропетровської міської ради. 25 дітей повернули додому, 28 – влаштували до притулків, 16 – повернули  до навчальних закладів,  2 – направили до лікарні, зазначають в управлінні.
   Під час сильних морозів фахівцями управлінь-служб у справах дітей та працівниками кримінальної міліції посилена пошукова робота маленьких безхатьків - перевіряються вокзали, ринки, парки, зупинки, торгівельні центри, покинуті будинки. В результаті за останній тиждень виявлено 3 дітей - 2 з них направили до притулку, 1  -  повернули додому. Щоб запобігти переохолодженню дітей вдома посилена перевірка умов утримання дітей у  тих сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах, зазначають в управлінні. На сьогодні перевірено 125 таких сімей, 1 дитину фахівці управлінні-служби у справах дітей забрали та направили до дитячого притулку.
   У Дніпропетровську працює 2 притулки для дітей та центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Заклади працюють цілодобово і готові прийняти нових вихованців, повідомляють в управлінні.