Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міський конкурс на кращу експозицію, присвячену 80-річчю створення Дніпропетровської області.

  Управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради оголошує міський конкурс на кращу експозицію, присвячену 80-річчю створення Дніпропетровської області. До участі у конкурсі запрошуються  музеї міста, які працюють у будинках культури, навчальних закладах І - ІV рівня акредитації, організаціях, на підприємствах тощо. При підведенні підсумків конкурсу враховуватимуться такі показники: створення тематичних виставок, що висвітлюють історію створення, становлення та розвитку  міста Дніпропетровська, підприємств, організацій та установ Дніпропетровської області, їх ролі у створенні позитивного іміджу Дніпропетровщини та України; удосконалення пошукової, фондової, експозиційної та просвітницької роботи; наявність документації музею (уніфікований паспорт, інвентарна книга, книга обліку відвідувачів, проведення екскурсій, проведення масових заходів, плани роботи), зазначають в управлінні культури та мистецтв.
  Анкету про участь у конкурсі  необхідо подати до 1 травня до  управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Додаткову інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати в управлінні культури та мистецтв міської ради: м.Дніпропетровськ, пр.Карла Маркса, буд.75; контактні телефони – 744-63-16; т/ф: 744-74-74 (приймальня),  098-00-55.384, 066-88-745-88 – Сафонова Оксана  Валеріївна,  електронна адреса: [email protected]; а також у Дніпропетровському національному історичному музеї ім.Д.І.Яворницького: м.Дніпропетровськ, пр.Карла Маркса, буд. 18, контактні телефони – 46-34-31; 47-17-05 – Лебедєва Людмила Петрівна.
   Нагородження переможців та учасників конкурсу відбудеться 18 травня в приміщенні Дніпропетровської міської ради під час святкування Міжнародного дня музеїв. За результатами конкурсу організаційний комітет визначить переможців (І, ІІ, ІІІ місце), які будуть нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками. Учасники заходу отримають дипломи, повідомляють в управлінні.
   Міський конкурс на кращу експозицію, присвячену 80-річчю створення Дніпропетровської області проводиться  в рамках святкування 80-ї річниці створення області з метою підвищення ролі музеїв на громадських засадах у вихованні молоді та підростаючого покоління у дусі патріотизму та любові до рідного краю; збереження та використання речових та писемних пам’яток; поліпшення експозиційної, науково-просвітницької та фондової роботи музеїв. Організатор заходу управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради за сприяння Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І.Яворницького.