Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Допоможе ліквідовувати наслідки атак рф та демонтувати споруди. Дніпро отримав від Південної Кореї надсучасний екскаватор

До Дніпра з Південної Кореї приїхав надсучасний екскаватор Hyundai. Він прибув у рамах гуманітарної допомоги нашій країні. Зараз спецтехніка вже пройшла дообладнання на одному з приватних підприємств. Оглянути подарунок приїхав секретар міськради Олександр Санжара. Сьогодні, 2 липня, він черговий по місту.

«На цей екскаватор є можливість встановити так звану стрілу завдовжки до 24 метрів. Це дасть можливість здійснювати демонтаж на доволі великій висоті. Основне призначення цієї техніки – розбір завалів, вивезення сміття, навантаження та розвантаження. Також він може виконувати і деякі інші завдання, які будуть поставлені департаментами житлового господарства та капітального будівництва. Напевно зараз це найсучасніша техніка, яка є в Дніпрі», — зазначив Олександр Санжара.

Наступна точка перевірки – найпростіше укриття в школі № 47 (вул. П. Яцика, 67). Про його стан черговому доповіла директорка закладу Валентина Овчаренко.

«Наше укриття розраховано на 340 людей. Є генератор, запаси технічної та питної води, місця для сидіння, пледи, обігрівачі, а також чайник та мікрохвильовка. У сховищі є санвузол. Обладнано місце для людей з тваринами та медичний куточок. Є шанцевий інструмент та засоби пожежогасіння. Дуже добре працює Wi-Fi», — розповіла Валентина Овчаренко.