Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Стан середньої тяжкості, загрози життю немає. У Дніпрі лікар розповів, як почуваються містяни, постраждалі внаслідок ракетної атаки рф 28 червня

Дніпро 28 червня в черговий раз атакувала країна-терористка рф. Ракетний удар прийшовся по житловій багатоповерхівці. Внаслідок цього до міських лікарень по допомогу звернулось 4-ро людей. На стаціонарному лікуванні залишаються 2 пацієнта. Інші лікуються амбулаторно. 

«Серед постраждалих, які звернулись до нашої лікарні, жінка 1949 року народження. Вона прибула з гіпертонічним кризом, ми надали допомогу, від госпіталізації вона відмовилась. Також поранень зазнав співробітник ДСНС, це чоловік 2000 року народження. В нього були порізи нижніх кінцівок. Від госпіталізації теж відмовився, з лікарні поїхав на місце події, нести службу та долати наслідки ракетної атаки. Госпіталізовано чоловіка 1981 року народження, він отримав черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої тулуба. Він знаходиться на стаціонарному лікуванні. Було проведено обстеження. Його стан середньої тяжкості, загрози життю немає. Допомога надається в повному обсязі», - зазначив лікар- хірург Руслан.