Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Вишиванка – код української нації. Конституція – код української державності». Мерія Дніпра провела флешмоб до Дня Конституції України

28 червня під стінами Дніпровської міської ради зібрались працівники мерії. У День Конституції України учасники флешмобу вдягнули національні сорочки та вишиті сукні.

«Усі прийшли гарно вбрані, у вишиванках, з посмішками, святкуючи річницю нашого Основного закону. Хороший патріотичний захід, який показує, як ми цінуємо нашу Конституцію. Пам’ятаємо, як свого часу її намагалися змінити, аби узурпувати владу. Пам’ятаємо, наскільки дорого українцям довелося заплатити, аби вона була демократичною. З перемогою і під мирним небом продовжуватимемо цю гарну традицію у святкуванні Дня Конституції», – зазначив секретар Дніпровської міської ради  Олександр Санжара.

Працівниця Дніпровської мерії Марія Алексаха теж долучилася до патріотичного флешмобу.

«Мій батько, вітчим і брат нині на фронті, захищають Україну. Влаштовувати і долучатися до таких патріотичних флешмобів – надто важливо. Демонструємо, що ми – українці і підтримуємо наших захисників», — каже Марія.

Іще одна учасниця заходу Юлія Романець зазначає: «Таким флешмобом показуємо, що ми поважаємо українські національні цінності. Ми згуртовані й єдині».

«Таким патріотичним флешмобом вкотре підкреслили, що українці мають свій код нації», — додає працівниця міськради Ольга Мороз.